Úvod » Sezona 2014/15

HODNOCENÍ SEZONY 2014/2015

publikováno 29.06.2015 (aktualizováno 06.07.2015)

 Hněvkovičtí fotbalisté mají za sebou nejúspěšnější sezonu v 59. leté historii klubu, když skončili na výborném 3. místě ve III. třídě. Po úvodních rozpačitých kolech jsme udělali pár změn v sestavě a začínaly se dostavovat výsledky. Po výborných 22 podzimních bodech jsme na jaře přidali dalších 19 bodů. V jarní části přišlo mužstvo v přípravě o dva stabilní členy sestavy T.Gehera a P.Končela, navíc se nám nevyhýbala ani další zranění, brankářský dres si např. oblékli čtyři hráči, v mnoha zápasech jsme nastupovali v 11-12. hráčích (především na hřištích soupeřů), přičemž i někteří z nich na tom zdravotně nebyli nejlépe. Mužstvo mělo nízkou tréninkovou morálku kvůli zraněním, pracovním zaneprázdněním a jiným okolnostem, přesto se mnohokrát na hřišti semklo a bodovalo...

Které hráče trenéři Miroslav Červený a Milan Geher využívali? (v závorce bude počet zápasů na všech postech i včetně přáteláků): V brance se vystřídali Mirek Peroutka (24) , Jan Rajdl st.(12), k jednomu zápasu nastoupili i Miroslav Červený a Petr Veleta - v obranné hře se nejvíce objevovali Petr Rajdl (31), Ondra Šťastný (32-kapitán mužstva), Tomáš Pajer (28), Tomáš Chyba (22), Zdeněk Rajdl (29), Petr Končel (12) a na podzim i Michal Pipek (7) a Tomáš Geher (12). V záložní formaci Michal Pajer (19), Martin Fanta (17), Milan Geher (29), Petr Veleta (29), Michal Nulíček (31), Petr Starý (8) a Jirka Těšínský (4). V útoku se nejvíce objevovali Jirka Šťastný (33), Jan Vošický (24), Jakub Chyba (18), Mirek Červený (6) a v jednom zápase i Michal Těšínský. Častokrát se stávalo, že hráči působili na různých pozicích.  Na přáteláky s námi vyrazili dorostenci Richard Veleta (1), Martin Rajdl (1), Michal Těšínský (3) a Jan Vavrla (2) a jednou nastoupil i koželský hráč David Mikula . Nejlepším střelcem (zároveň i druhým nejlepším střelcem soutěže)  a nejproduktivnějším hráčem se stal jako tradičně Jirka Šťastný, nejvíce mu sekundoval Milan Geher. Realizační tým kromě trenérů Mirka Červeného a Milana Gehera tvořili i kustod Jiří Jetmar, lékař Martin Stránský a Zdeněk Rajdl.

 

A co naše mládež? Naši žáci skončili na 5. místě tabulky, s malým bodovým odstupem od druhého místa. Je zde vidět díky posílení realizačního týmu posun dopředu, věřme, že se naše naděje budou zlepšovat i nadále a v příští sezóně je uvidíme na hřišti se stejným nadšením stejně jako v sezóně letošní. Kdo všechno reprezentoval naši obec v žákovském dresu? Adam Mašín, Aneta Sechovcová, Pavel Janů, Vítek Horký, Mirek Sedláček, Toník Vrána, Roman Čmedla, Marek Čmedla, Jakub Veselý, Veronika Veselá, Eliška Vránová (podzim), Adam Fučík (jaro), Tomáš Kubista, Lukáš Píška, Pavlík a Matěj Šťastní. S mužstvem se připravovali i další nadějní benjamínci Jan Pekárek, Kryštof Liška a bratři Malimánkové. Nejproduktivnějším hráčem se stal  před Mirkem Sedláčkem kapitán Vítek Horký , jenž byl i zároveň druhým nejlepším střelcem soutěže. Realizační tým tvořili vedoucí mužstva Jiří Jetmar, trenéři Martin Fanta, Jan Horský (v podzimní sezoně), Petr Končel (v zimní přípravě) a dále Martina Horká, Jana Šťastná (v podzimní sezoně), Jan Rajdl ml. (trenér brankářů) a Zdeněk Rajdl. Díky patří samozřejmě také rodičům, kteří náš oddíl a své ratolesti podporovali.

Kromě tabulkového úspěchu jsme letošní sezónu uspořádali i velké množství akcí a přivítali jsme v klubu i další nové mladé fotbalisty. Velké díky patří i těm, kteří se o nás starají v pergole. V podzimní sezóně ji měl na starosti Jan Horský s manželkou, v jarní sezoně Petr Končel s přítelkyní, kterým pomáhali některé přítelkyně hráčů a dobrovolníci z řad hráčů.

Děkujeme za podporu našim sponzorům a partnerům: Obec Hněvkovice, Fous s.r.o., Zemko Kožlí a.s., Autodíly Vrána s.r.o., Zámečnictví - Zednictví Šťastný, Spedilog a.s., G - Color s.r.o., Elkomplex s.r.o., Ovocná a růžová školka Šťastných, Auto Mojžíš s.r.o., Mudr. Martin Stránský, Vinotéka u Sv. Barbory - Kutná Hora.


Nová sezóna se však blíží, již o druhém srpnovém víkendu 9-10.8. proběhne první podzimní kolo (mladší žáci začínají o prvním víkendu v září). Hněvkovičtí muži mají domluvené dva zajímavé přátelské zápasy, 26.7. od 17 h dorazí do Hněvkovic mužstvo Zbraslavic, o týden později 2.8. zajíždíme na utkání do Ledče nad Sázavou, začátek s místním B týmem je naplánován také na 17 h.

 

                                                                  Děkuji všem za spolupráci

                                                               Zdeněk Rajdl, předseda oddílu

                                                                                                                                                                                                      

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

PROGRAM NA 13. TÝDEN
PROGRAM NA 13. TÝDEN: MUŽI: 30.3.2024 od 15:30 h - MALEČ - HNĚVKOVICE, mistrovské utkání ŽÁCI: 31.3.2024 od 10 h - SPEŘICE - HNĚVKOVICE, přátelské ...

Kalendář akcí

« 03 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz