Úvod » Sezona 2015/16

HODNOCENÍ SEZÓNY

publikováno 02.07.2016 (aktualizováno 05.07.2016)

Máme za sebou tabulkově nejúspěšnější sezónu v historii klubu. Jak jsme se k tomuto výsledku dopracovali? Předně je třeba říci, že toto není zásluha jen nás, kteří jsme v letošním ročníku v našem mužstvu působili, nýbrž i těch, kteří zde v klubu působili v minulosti. Po velmi vydařeném loňském ročníku a konečném třetím místě jsme letos vstupovali do sezóny určitě s tím, abychom působili také v popředí tabulky.  Začátek sezóny - tj. prvních pět kol - nám vyšel obstojně, a tak jsme se usadili hned v první trojce tabulky, ve které jsme se udrželi i po konci podzimní části - o skóre jsme byli třetí za první Chotěboří C a druhým Keřkovem.

V zimě jsme začali přípravu již v prosinci s tím, že se popereme o v tu chvíli druhé postupové místo. V přípravě jsme odehráli pět přátelských zápasů s těžkými soupeři a na jedničku nám vyšel i úvod jarní části. Pravidelně jsme bodovali i nadále, doma přicházeli výhry, venku body za remízy. Ve druhé polovině sezóny však Keřkov zařadil na vítěznou vlnu, která mu vydržela až do konce. Když jsem vloni bilancoval, jarní část byla o mnoha zraněných v našem mužstvu. I  tentokrát jsme i přes širší kádr než vloni dohrávali zápasy s omezeným počtem hráčů - přišla zranění, tresty za červené karty, nemoci společně s obvyklými omluvenkami. V závěru jakoby nám došla šťáva....bohužel, jak jsem psal již dříve, chyběl jeden jediný gól, ať už v síti soupeřů nebo v síti Keřkova, díky kterému bychom jeden z remízových zápasů vyhráli nebo Keřkov jeden z vítězných zápasů o gól zremizoval. Úctihodných 56 bodů tak na postup nestačilo...přesto, jedna jediná prohra na jaře venku a ani jedna celosezónní prohra v zápasech doma je určitě hodna ocenění, které se nám dostalo i z rukou starosty obce při oslavách 60 let od založení našeho oddílu.

Těžko říci, jestli nám stejná bodová fazóna vydrží i v následujícím ročníku, bude to pochopitelně těžké. Z mužstva dosud nikdo neodešel - kromě hostujícího J.Kopice -  naopak v blízké budoucnosti můžeme očekávat jeho náhradu.  

K nejlepším střelcům soutěže patřili Jirka Šťastný a Milan Geher, k nejlepším nahrávačům kapitán mužstva Ondra Šťastný. 

 

Realizační tým muži:

Trenéři: Mirek Červený, Milan Geher 

Vedoucí mužstva: Zdeněk Rajdl

Lékař: Martin Stránský

Hlavní pořadatel na domácích utkáních: Pavel Pešek

Kteří fotbalisté reprezentovali mužstvo mužů? 

Jan Rajdl,Miroslav Peroutka,Tomáš Chyba, Jiří Kopic, Petr Rajdl, Michal Nulíček, Tomáš Pajer, Petr Veleta, Michal Pajer, Tomáš Geher, Milan Geher, Richard Veleta, Jan Vavrla, Jan Kupec , Jan Vošický, Jakub Chyba, Jiří Těšínský, Martin Fanta, Michal Koubský, Michal Pipek, Petr Končel, Jiří Šťastný, Ondřej Šťastný-kapitán, Miroslav Červený, Zdeněk Rajdl - počty zápasů budou upřesněny.

Velké díky patří kromě fanouškům i  našim sponzorům a partnerům klubu, největším je neustále Obec Hněvkovice, v letošní sezóně se nám povedlo rozšířit portfólio o několik dalších a známých firem. Ke stálým partnerům patří Auto Mojžíš-Horka, Zámečnictví - zednictví Šťastný- Hněvkovice, Autodíly Vrána-Hněvkovice, Fous s.r.o.- Brandýs nad Labem, Spedilog a.s. - Loket, Zemko - Kožlí, MUDr. Martin Stránský, G- Color - Kozlov, Vinotéka u Sv. Barbory - Kutná Hora.  Mezi partnery patří i  Elkomplex - Ledeč nad Sázavou, Hodinářství Bárta - Ledeč nad Sázavou, Barvy Alenka - Ledeč nad Sázavou, Papírnictví Kunášek - Ledeč nad Sázavou, Restaurace u Martina - Ledeč nad Sázavou, ale i mnozí jiní přispěvovatelé např. na sportovní ples. Ke všem těmto, jichž si velice vážíme přibyli nově také Fakro - Český Těšín, Gutta - Praha, Ruukki - Praha, Creaton, Pivovar Chotěboř, Klempířství, pokrývačství Nekola - Dolní Královice,  Atos - Ledeč nad Sázavou, Nářadí Potač - Ledeč nad Sázavou a věříme, že se nám povede přivézt další partnery i v novém ročníku.

Díky patří všem ženám, které se o nás starali v klubové pergole.

Nesmíme zapomenout i na naše další reprezentanty, mužstvo mladší žáků, které se celou sezónu také pohybovalo v popředí tabulky a nakonec náš tým obsadil také bronzovou příčku. Mnohem více než umístění v tabulce je však třeba brán v potaz to, že naši mladí se díky trenérům neustále zlepšují a mají z fotbalu radost. Nejlepším střelcem soutěží mladších žáků byl Vítek Horký, sekundoval mu v bodování i velmi dobře Mirek Sedláček. Nejmenujme však jednotlivce, je třeba pochválit celý tým....Kdo ho tvořil?

Pavel Janů, Jakub Veselý, Veronika Veselá, Roman Čmedla,  Toník Vrána, Dominik Smejkal, Tomáš Kubista, Pavel Kafka, Adam Fučík, Miroslav Sedláček, Martin Zubec, Vítek Horký, Tomáš Fanta, nejvěrnějším fanouškem mužstva byl Petr Vopěnka. Díky patří za podporu i rodíčům.

 

Realizační tým žáci:

Vedoucí: Martina Horká

Trenéři: Petr Končel, Martin Fanta, Martin Večeřa

 

NOVÁ SEZÓNA NA SEBE NENECHÁ DLOUHO ČEKAT, O VÍKENDU 6-7.8. PROBĚHNOU PRVNÍ KOLA V MUŽSKÝCH SOUTĚŽÍCH, NAŠI MLADŠÍ ŽÁCI ZAČNOU HRÁT SVÁ MISTROVSKÁ UTKÁNÍ OD PŘELOMU SRPNA - ZÁŘÍ. LOSOVACÍ AKTIV PROBĚHNE 8.7.2016.

DOSUD JE ZNÁM PŘÁTELSKÝ ZÁPAS MUŽŮ, DNE 31.7. NASTOUPÍ NAŠI HRÁČI (POKUD SE NIC NEZMĚNÍ) NA HŘIŠTI SVÉHO SOUPEŘE - ZRUČE NAD SÁZAVOU B.

 

 Díky za spolupráci, povedenou sezónu  a přeji pěkné léto.

                                 Zdeněk Rajdl                                                                    

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DalšíW

Vaše e-maily chrání před viry

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

PROGRAM NA 13. TÝDEN
PROGRAM NA 13. TÝDEN: MUŽI: 30.3.2024 od 15:30 h - MALEČ - HNĚVKOVICE, mistrovské utkání ŽÁCI: 31.3.2024 od 10 h - SPEŘICE - HNĚVKOVICE, přátelské ...

Kalendář akcí

« 03 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Nejbližší akce
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz