Úvod » Sezona 2016/2017

Hodnocení Podzim - 2016

publikováno 11.11.2016 (aktualizováno 23.12.2016)

T. J. Sokol Hněvkovice, z.s. přeje všem hráčům, trenérům, vedoucím družstev, rodičům a všem příznivcům krásné prožití vánočních svátků, hodně zdraví, spokojenosti a sportovních úspěchů v novém roce.

Máme za sebou podzimní část sezóny 2016/2017 a dovolím si tvrdit, že ve větší části pro náš oddíl úspěšnou. Pojďme ale postupně, začněme u mužského oddílu. Ten se po podzimní části nachází na krásné druhé příčce se 28 body, což je pro náš oddíl největší úspěch v půlsezóně v historii oddílu. I přesto, že nás dlouhé dva roky neustále ´´kosí´´ zranění, máme širší kádr, což nám v mnohých utkáních pomáhá. Mužstvo se spoléhá na dlouhodobé jádro Hněvkováků doplněné o hráče z Ledče nad Sázavou. Povedl se nám úvod sezóny, kdy jsme zvítězili ve Věžnici, poté trochu šťastná výhra s Vískou, cenná byla remíza ze zápasu se silným Dolním Městem. V pouťovém utkání se nám zadařilo porazit Havlíčkovu Borovou B. Následovalo utkání s posíleným nováčkem soutěže z Havlíčkova Brodu C. Po celkem vyrovnaném poločase jsme však nešťastně inkasovali před poločasem a ve druhé půli nás domácí jednoznačně přehráli a zaslouženě jsme si připsali první porážku. Naši hráči však poté třikrát po sobě zvítězili, v Leštině B, doma s Českou Bělou a ve Šlapanově a i když to byla bojovná utkání, body se počítají. Následovali však dva domácí zápasy, které jsme nezvládli, prohry s Malší a Novou Vsí, mezi kterými přišla vysoká výhra v Lípě B. Závěr sezóny výsledkově vyšel, nejprve vysoká výhra v Sobíňově a v posledním kole doma tři body s Jeřišnem. Kteří hráči v podzimní sezóně oblékli hněvkovický dres? Brankáři Miroslav Peroutka, Jan Rajdl, v obraně se objevovali Michal Nulíček, Martin Večeřa, Petr Končel, Tomáš Chyba, Petr Veleta, Jan Vavrla, Petr Rajdl, v záloze Tomáš Geher, Milan Geher, Michal Pajer, Michal Koubský, Ondra Šťastný, Jirka Šťastný, Jirka Těšínský, Martin Fanta a v útoku Jan Kupec, Jakub Chyba, Jan Vošický, párkrát na několik minut se objevili v sestavě Zdeněk Rajdl a před svým odchodem do Ledče nad Sázavou i  Richard Veleta, zranění nedovolilo kromě jednoho přátelského utkání na podzim nastoupit Michalu Pipkovi. Nejlepším střelcem podzimu je s osmi góly Jirka Šťastný, následovaný Milanem Geherem a Michalem Koubským s pěti góly.

Trenérem mužstva byl Milan Geher, kterému vypomáhal Mirek Červený, vedoucím mužstva Zdeněk Rajdl, kapitánem Ondřej Šťastný, zdravotníkem Martin Stránský a hlavním pořadatelem na domácích utkáních ve většině případů Pavel Pešek. Jako lajnový rozhodčí nám nejvíce pomáhal na domácích střetnutích Jan Horský.

Hněvkovický fotbal však nejsou muži,ale i mládež. Naši mladší žáci navázali na úspěšnou loňskou sezónu a vpodstatě celý podzim se pohybovali na výborné druhé příčce. Více než postavení v tabulce nás však může těšit jejich sportovní posun, na kterém můžeme do budoucna stavět. Nejtalentovanější mladší žák Vítek Horký dokonce dostal možnost být v krajských výběrech Vysočiny, což se v novodobé historii našeho oddílu nikomu nepodařilo. Velkou práci s dětmi od loňska odvádí jako trenér Petr Končel, kterému začal od léta sekundovat Martin Večeřa a nepostradatelnou součástí je i vedoucí Martina Horká, v první polovině roku 2016 sezóny vypomáhal i Martin Fanta a Jirka Šťastný s našimi dorostenci. Velký díky patří samozřejmě rodičům, kteří své ratolesti podporují a těm členům oddílu, kteří nám v práci s žáky vypomáhají.

Novinkou v letošní sezóně bylo uspořádání náboru přípravky na konci prázdnin. Nečekali jsme tak vysoký zájem, ale v současné době má přípravka zhruba 16 členů. Je jasné, že všichni samozřejmě do budoucna nevydrží, ale pokud chceme v budoucnu jako oddíl nějakým způsobem fungovat, tak cílevědomá a koncepční práce s mládeží je to největší plus. V prvopočátku mi s trénováním pomáhal Petr Rajdl, který později ze studijních důvodů již časově nezvládal, a tak jsem byl vděčný i za každou drobnou pomoc ostatních. V blízké době pozici dalšího trenéra (trenérů) potřebujeme vyřešit, už jen proto, že máme v nejmladší kategorii spoustu talentů. I zde patří díky rodičům, kteří pravidelně podporovali u svých ratolestí tréninky.

Nejen na poli výsledkovém, ale i co se týče získávání nových partnerů pro náš oddíl jsme v letošním roce zaznamenali veliký posun. Zde bych chtěl nejvíce poděkovat Petru Fousovi a Ondrovi Šťastnému, kteří mi v tomto nejvíce pomáhali.

K našim dlouholetým partnerům a sponzorům Obci Hněvkovice (dlouhodobě největší partner), Fous s.r.o., Zámečnictví - zednictví Šťastný, Autodíly Vrána, Auto Mojžíš, Zemko Kožlí, Spedilog a.s., Mudr. Martin Stránský, G-Color s.r.o., Barvy Alenka,  Elkomplex, Vinařství Kocián. OSS Havlíčkův Brod, Fačr přibyly i firmy jako Fakro Czech s.r.o., Rukki CZ s.r.o., Baumit s.r.o., Gutta Čr s.r.o., Creaton, Vekra okna/dveře s.r.o., Pivovar Chotěboř, Nářadí Potač, Atos s.r.o., Klempířství - pokrývačství František Nekola.

Velké díky patří i ženám a dívkám, jež se o nás starají v pergole, ve většině letošního roku byla vedoucí pergoly Nikola Vopěnková. Vážíme si i podpory fanoušků. V letošním roce jsme uspořádali i několik akcí. Jako tradičně jsme začali maškarním průvodem, následoval sportovní ples. Na přelomu dubna a května se vydařilo pálení čarodějnic, o měsíc později následoval Dětský den. Na konci června proběhla v naší režii oslava 60 let T.J.Sokol, o pouti jsme vypomáhali s přípravou pouťových slavností. Nejpilnějším členem co se týče brigádnických hodin byl Petr Končel.

Zimní pauza je sice relativně dlouhá, mistrovské soutěže pro muže začnou až první víkend v dubnu 2017 ve Vísce, ale jako tradičně začínáme s přípravou celkem brzy. Naši žáci již trénují (začátek soutěže 22-23.4), muži začínají 4. prosince a přípravka se sejde po Novém roce.

Na závěr hodnocení bych chtěl poděkovat všem členům a partnerům oddílu za spolupráci a budeme si všichni určitě přát, abychom se v dalším  roce posunuli po sportovní stránce znovu o nějaký kousek dál.

 

                                                                                                                                                          Zdeněk Rajdl

                                                                                                                                                          předseda oddílu

 

 

 

 

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

PROGRAM NA 16. TÝDEN
      PROGRAM NA 16. TÝDEN: MUŽI: 20.4.2024 od 16h - Hněvkovice - H.Borová B ŽÁCI: 16.4.2024 od 17:00 h - trénink, fotbalové ...

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz