Úvod » Sezona 2017/2018

Hodnocení podzim 2017

publikováno 27.11.2017 (aktualizováno 11.12.2017)

 

PROGRAM NA 49.TÝDEN: 

MUŽI: 16.12. od 15,30 h - 17 h -- trénink, tělocvična u Internátu, Koželská ulice, Ledeč nad Sázavou

STARŠÍ ŽÁCI: 13.12. od 17 h - 18 h -- trénink, tělocvična ZŠ HNĚVKOVICE

                         17.12. od 12 h - 13,30 h -- trénink, tělocvična ZŠ Nádražní, Ledeč nad Sázavou  

                       

_____________________________________________________________________________________________________

 

Hněvkovický fotbalový oddíl má za sebou podzimní část sezóny 2017-2018. Podzim byl v mnoha věcech nový, muži poprvé v historii okusili okresní přebor, žáci se posunuli do kategorie ´´starší´´ do okresu Kutná Hora, první zápasy zaznamenala nově se tvořící přípravka a větší tréninkovou zátěž poznala i na jaře vytvořená minipřípravka. Muži se museli bohužel obejít bez několika dlouhodobě zraněných hráčů, posily se nám přivézt nepovedlo, dlouholeté jádro mužstva tak doplnil pouze v několika zápasech znovu působící Jan Rajdl ml.. Po konci úspěšné trenérské dvojice Mirek Červený - Milan Geher byl pověřen vedením mužstva Vítek Horský s Ondřejem Šťastným, vedoucím mužstva zůstal Zdeněk Rajdl, lékařem Martin Stránský a hlavním pořadatelem na domácích utkání Pavel Pešek. Po nevydařeném přátelském utkání v Křivsoudově však muži v prvních čtyřech kolech získali solidní čtyři body a úvod soutěže se řekněme celkem povedl, následovala však nepříjemná série pěti proher za sebou, poslední čtyři kola však znamenala tři výhry a jednu remízu. Celkový počet 14 podzimních bodů je zhruba takový, který jsem osobně očekával, bohužel v několika utkáních nám body z různých důvodů utekly a klidně jsme mohli mít i o tři body více. Nejlepším střelcem mužstva byl Jakub Chyba se 6 brankami, následovaný Janem Rajdlem s 5 góly a Milanem Geherem se 4 góly. Nejproduktivnějším hráčem se stal Jiří Šťastný. Kteří hráči se vystřídali v hněvkovickém dresu v podzimní sezóně? V brance Miroslav Peroutka, v jednom utkání ho nahradil Aleš Procházka a Petr Končel. V obraně měli nejvíce odehráno Petr Rajdl, Ondřej Šťastný - kapitán mužstva, Michal Nulíček, Petr Končel, Martin Večeřa, Tomáš Chyba,  v záloze nastoupili Michal Pajer, Milan Geher, Michal Koubský, Jirka Těšínský, Jan Kupec, Jan Rajdl ml. a v útoku Jirka Šťastný, Jakub Chyba, Jan Vošický, v jednom poločase před svým obnoveným zraněním nastoupil i v poli Aleš Procházka a několikrát na pár minut naskočil i Zdeněk Rajdl a v jednom utkání i Martin Fanta.. Připraven v posledních kolech byl i do branky jako náhradník Jan Rajdl st..S velkou pravděpodobností lze očekávat nějaké odchody, bude třeba proto mužstvo doplnit a uvidíme, zda se nám to podaří. Dlouhodobá zranění Tomáše Gehera, Michala Pipka, Aleše Procházky a Petra Velety se pro nás pozitivním směrem prozatím neposunula...

Starší žáci nastoupili do nové soutěže pod vedením trenéra Martina Večeři, kterému vypomáhal Petr Končel, vedoucí mužstva byla Martina Horká. Po přesunu Vítka Horkého do Jihlavské Akademie a občasným absencím hokejistů, kterým se některá utkání kryla, je současné umístění asi také odpovídající. Hráčům ani hráčkám nelze upřít snahu, v jarní části ještě věřme, že se výkony budou zlepšovat a jádro týmu bude nadále pokračovat.

První dva zápasy - prohry - má za sebou přípravka. Zde však nehodnotíme ani tak výsledky, ale velký zájem o trénink a postupné zlepšování. I zde budeme doufat, že se náš soubor bude zlepšovat, v jarní části by mělo přátelských utkání přibývat. Děkujeme všem rodičům za podporu celé mládežnické kopané.

Členové týmu: Tomáš Kubista, Kuba a Denisa Pajerovi, Jáchym Pytlík,Tomáš Pátek, Matěj Šťastný, Kuba a Kája Lisičanovi, Štěpán a Kryštof Malimánkovi, Kryštof Liška, Matyáš Vrána, Veronika Vavrlová, Bára Fousová, Toník Vrána , trenéři Zdeněk Rajdl, Jiří Kocián a několikrát vypomohli i Petr Rajdl a Jakub Chyba.

Letos jsme začali i s nejmenšími, věk 4-6 let, zde postupně navyšujeme stavy a jsme rádi, že i tady vidíme zájem o sport. Členové týmu: Toník Vrána, Kuba Vrána,  Kuba Pajer, David Rajdl, Jan Pátek, Jiří Kubín, Kája Zaňková, Ládík Štorc, Bára Štorcová, trenéři Zdeněk Rajdl a Jiří Kocián.


Děkujeme všem sponzorům a partnerům, ale i těm, co nám úspěch přejí. Mezi nejvýzněmnější partnery patří dlouhodobě obec Hněvkovice, jako dalším patří velké díky za podporu firmám Zemko Kožlí,  Fous s.r.o., Ruukki, Creaton, Truhlářství Hlídek, Gutta, Baumit, Spedilog,  Auto Mojžíš, Vinotéka u Sv.Barbory, Zámečnictví - zednictví Šťastný, Autodíly Vrána, Martin Stránský, Miroslav Červený, Martin Hořejš,Barvy Alenka,  ale i všem, kteří nám přispívají do tomboly na ples (jejich jména byla uvedena).

I letos jsme uspořádali několik akcí, sportovní ples, maškarní průvod, čarodějnice, pomáhali jsme při Dětském dni a při pouťových slavnostech obce.

Díky patří za reprezentaci obce všem hráčům, členům a především  těm, kteří se snaží pro náš oddíl něco dělat včetně partnerek fotbalistů za jejich trpělivost a sounáležitost :-). Stále je co zlepšovat, a tak věřme, že se v příštím roce zase nějakým způsobem posunem o krůček vpřed a že nás sportovat bude bavit.

První přátelské utkání sehrají Hněvkovičtí muži 18.2. od 14 h v Humpolci na UT s mužstvem Střepina Žirov. Další přáteláky proběhnou v březnu před začátkem sezóny, jenž proběhne první jarním zápasem o víkendu 24-25.3. 2018


Děkuji za spolupráci

Zdeněk Rajdl, předseda oddílu

 


 

 

 

 

 

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

PROGRAM NA 17. TÝDEN
    PROGRAM NA 17. TÝDEN: MUŽI: 27.4. od 16:30 h - Lípa B - Hněvkovice ŽÁCI: 23.4. od 16:30 h - trénink, fotbalové hřiště PŘÍPRAVKA: ...

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz