Úvod » SEZONA 2018/2019

41. TÝDEN

publikováno 09.10.2018

PROGRAM NA 41. TÝDEN: 

MUŽI: 14.10.2018 od 15 h -- HNĚVKOVICE - ČESKÁ BĚLÁ, sraz ve 13:40 h

PŘÍPRAVKA: 9.10.2018 od 17,00 - 18,30 h -- trénink, fotbalové hřiště

                      11.10.2018 OD 17,00 - 18,30 H -- trénink, fotbalové hřiště

                       14.10.2018 -  TURNAJ V LEŠTINĚ od 9,45 h, LEŠTINA, MÍROVKA,HNĚVKOVICE, odjezd posunut na 8,45 h 

MINIPŘÍPRAVKA: 11.10.2018 od 17,15 - 18,15 h -- trénink, fotbalové hřiště

________________________________________________________________________________________________________

MUŽI: 9. KOLO -- KEŘKOV - HNĚVKOVICE 3:2 (0:1), hráno 7.10. v Keřkově, rozhodčí Kutil

SESTAVA: J.Rajdl - T.Chyba, Z.Rajdl, M.Večeřa, J.Těšínský - J.Vošický, M.Svoboda, M.Fanta, O.Šťastný - M.Nulíček (35. L.Vavrla, 74. M.Čmedla), J.Chyba

Branky: 8. M.Večeřa, 71. M.Svoboda

Do Keřkova s námi neodcestovali (ke hře) nemocní M.Pipek, M.Maška, dovolenkující M.Peroutka, a ani  zraněná většina základního kádru -  P.Končel,  A.Procházka, M.Pajer, J.Šťastný, P.Veleta, P.Rajdl, S.Votoček, M.Červený a ani hráči, kteří během letošního ročníku nevykazují žádnou činnost a nemají chuť v těžké situaci ostatním pomoci. Začátek v Keřkově nám vyšel, nejprve však mohl jít do vedení Keřkov, když v 5. minutě domácí Kunc po příhře jednoho z hněvkovických udělal kličku i brankáři, poté však zřejmě zavřel oči a trefil na brankové čáře stojícího jednoho z obránců Hněvkovic. Nám se v 8. minutě naskytla možnost trestného kopu z celkem solidní vzdálenosti. Chybu brankáře domácích využil MARTIN VEČEŘA a střelou k tyči otevřel skóre -- 0:1. Keřkov byl na svém tvrdém hřišti připomínající to naše aktivnějším a v první půli se nás nákopy  snažil přitlačit do obrany. Obrana však fungovala v první půli celkem svědomitě a z oboustranné ´´holomajzny´´ jsme tak těžili víceméně my. Ve 35. minutě pro nás přišel další pokračující černý moment v sezóně, to když si špatný došlápnutím obnovil zranění kolena M.Nulíček a můžeme s jistotou říci, že ho v našem dresu v podzimní sezóně již neuvidíme. Závěr poločasu jsme dokopali úspěšně, a tak jsme po půli vedli.

Ani začátek druhé půle se nezměnil, Keřkov obrazně tlačil, my se snažili s oslabeným kádrem víceméně jen poctivě bránit. Do našeho vápna létalo několik centrů a na úzkém hřišti i autů, připomínajících ´´malé rohy´´ , ale keřkovští ani své dvě velké šance díky své špatné mušce nevyužili. Dočkali se až v 68. minutě, to když hlavička Wasserbauera šla přesně k tyči, dva natahující se hněvkováci na ní jen o malý kousek nedosáhli -- 1:1. Jenže odpověď netrvala dlouho. Po našem nákopu z půlky hriště neudržel hlavičku J.Chyby keřkovský brankář a dobíhající MATĚJ SVOBODA si v 71. minutě připsal první branku v hněvkovickém dresu -- 1:2. O chvíli později odkulhal ze hřiště s velkým sebezapřením hrající L.Vavrla, který se vydal ze všech sil a v zápase týmu hodně pomohl. V posledních deseti minutách Keřkov tlak stupňoval a my jsme bohužel nebyli schopni udržet míč co nejdále od branky. Přetížená obrana pak začala dělat v závěru chyby. V 84. minutě vyrovnal tečovanou střelou mířící ze středu hřiště Sobotka -- 2:2. A frustraci Hněvkovicím zařídil v 88. minutě po dalším závaru keřkovský kapitán Pavlík -- 3:2. V závěru nám nezbyli na zvrat síly, a tak tři body zůstali v Keřkově.

V příštím kole hostíme v neděli od 15 h doma Českou Bělou.

OSTATNÍ VÝSLEDKY KOLA: 

Jeřišno - Veselý Žďár - hosté nedorazili

Lípa B - Sobíňov 0:3

Libice n. D - H.Borová B 6:1

Česká Bělá - Maleč 1:3

Rozsochatec B - Habry 2:0

Šlapanov - Mírovka B 4:1

__________________________________________________________________________________________________

PŘÍPRAVKA, 7.10. turnaj v Hněvkovicích

STARŠÍ PŘÍPRAVKA: 

1. zápas: HNĚVKOVICE - LEŠTINA 3:6 (3:3), rozhodčí Šťastný Jiří ml.

Branky: 3x F.Burian

SESTAVA: L.Olišar - D.Pajerová, V.Klemanová, K.Malimánek, T.Kubista, F.Burian - M.Olišarová, B.Fousová.

Starší přípravce chyběli  J.Pytlík, T.Fanta, M.Šťastný, V.Vavrlová přesto naši borci proti silnému soupeři brzy vedli o dvě branky. Po vyrovnaném poločase však převzala otěže Leština a třemi góly hosté otočili skóre. Se silným protivníkem, od kterého dostávali naši hráči a hráčky v minulých týdnech ´´debakly´´ tentokrát odehráli Hněvkováci velmi povedený zápas.

2. zápas: HNĚVKOVICE - SOBÍŇOV 4:3 (2:0), rozhodčí Rajdl Zdeněk

Branky: 2x F.Burian, 1x T.Kubista, 1x D.Pajerová 

SESTAVA: L.Olišar - D.Pajerová, V.Klemanová, K.Malimánek, T.Kubista, F.Burian - M.Olišarová, B.Fousová, J.Pajer, M.Vrána, Š.Malimánek. 

Ve druhém utkání již nastoupila starší přípravka posílena o hráče z mladší přípravky a v první půli byli naši borci lepší svého soupeře a vedli dvěma góly F.Buriana. Ve druhé půli hosté nejprve snížili po naší ruce z penalty, přesto dvěma góly T.Kubisty a D.Pajerové hněvkovičtí odskočili. Hosté se mocně hnali za vyrovnáním, snížili na rozdíl jedné branky, v závěru však hněvkovičtí svého soupeře k obratu na rozdíl od minulého týdne nepustili, a tak jsme mohli slavit další výhru. 

 

MLADŠÍ PŘÍPRAVKA: 

HNĚVKOVICE - LEŠTINA 9:2, rozhodčí Rajdl Zdeněk

Branky: 6x A.Vrána, 1x J.Pajer, 1x J.Kubín, 1x M.Livora

SESTAVA: Š.Malimánek - T.Pátek, M.Vrána, A.Vrána, J.Pajer - M.Livora, J.Kubín, J.Pátek 

Mladší přípravce chyběli nemocní sourozenci Lisičanové, přesto naši borci v utkání hraném netradičně na 3 x 16. minut svého snaživého soupeře přehráli. Z minipřípravky se poprvé objevil v dresu i Jiřík Kubín a svůj první zápas okořenil hned brankou. Šesti přesnými zásahy střelecky kraloval v utkání Toník Vrána, dařilo se ale i obraně v čele s Tomem Pátkem a Matym Vránou, další dva členové minipřípravky Máťa Livora a Honzík Pátek byli na hřišti snaživým výkonem také vidět. Několik šancí pochytal jistým výkonem prezentující se Šťépa Malimánek. Děkujeme soupeři za sehrání utkání.

PŘÍŠTÍ NEDĚLI MÍŘÍ STARŠÍ A MLADŠÍ PŘÍPRAVKA DO LEŠTINY, kde sehrajeme turnaj s domácími a Mírovkou. 

 

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

PROGRAM NA 17. TÝDEN
    PROGRAM NA 17. TÝDEN: MUŽI: 27.4. od 16:30 h - Lípa B - Hněvkovice ŽÁCI: 23.4. od 16:30 h - trénink, fotbalové hřiště PŘÍPRAVKA: ...

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz